Krabbeoppskrift - Fylte piquillos på toast

Fylte piquillos på toast

Skal du servere hjemmelaget tapas må denne på bordet. Enkel og rask å lage, og passer også fint som forrett. med skjørost, avakado og dijonsennep blir de fylte paprikaene prikken over i`en i ethvert måltid.
  • 30 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Bland avokado, skjørost, sennep, sitronsaft, vårløk, klokjøtt og gårdsost sammen i en bolle. Mos lett med en skje. Smak til med salt/pepper.
  • 2
    Fyll Piquillosene med krabbemassen. Bak i ovnen i ca. 15-20 minutter på 180 grader.
  • Srirachamajones. :

  • 3
    Pisk sammen eggeplomme, eddik og spe med olje. Tilsett røkt paprikapulver og Sriracha.
  • 4
    Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • 5
    Server på baguett, grillet med litt olivenolje. Toppes med Srirachamajones.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    Krabbeoppskrift, risoni med chiliolje
    40 min Enkel Kos

    Risoni med chiliolje

  • 4/5
    Krabbeoppskrift, krabberisotto
    30 min Enkel Kos

    Krabberisotto

  • 5/5
    Krabbeoppskrift - Krabbesalat på ertepannacotta
    120 min Middels Kos

    Krabbesalat på ertepannacotta

  • 3/5
    Krabbeoppskrift - Krabbesticks
    120 min Middels Kos

    Krabbesticks