Krabbeoppskrift - Fylte piquillos på toast

Fylte paprika med krabbe (Piquillos)

Skal du servere hjemmelaget tapas må denne på bordet. Enkel og rask å lage, og passer også fint som forrett. med skjørost, avakado og dijonsennep blir de fylte paprikaene prikken over i`en i ethvert måltid.
  • 30 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Bland avokado, skjørost, sennep, sitronsaft, vårløk, klokjøtt og gårdsost sammen i en bolle. Mos lett med en skje. Smak til med salt/pepper.
  • 2
    Fyll Piquillosene med krabbemassen. Bak i ovnen i ca. 15-20 minutter på 180 grader.
  • Srirachamajones. :

  • 3
    Pisk sammen eggeplomme, eddik og spe med olje. Tilsett røkt paprikapulver og Sriracha.
  • 4
    Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • 5
    Server på baguett, grillet med litt olivenolje. Toppes med Srirachamajones.

Relaterte oppskrifter

  • 45 min Middels Kos

    Krabbechowder

  • 90 min Middels Kos

    Krabbe ravioli

  • 5/5
    45 min Enkel Kos

    Krabbe & jordskokk

  • 60 min Middels Kos

    Krabbe og skjellgryte