Ha melk, gjær og 1 ts av sukkeret i en bolle. Bland sammen og la stå i 15-20 minutter, til gjæret har løst seg opp og det begynner å dannes skum/bobler på toppen.
2
Sikt mel, salt og bakepulver i en egen bolle.
3
Tilsett den siste skjeen med sukker, melkeblandingen, olje, yoghurt og egg. Bland sammen til en deig.
4
Elt i10 minutter i en bakemaskin med krok, til deigen blir smidig og løsner fra bollen.
5
Smør en ren, stor bolle med bittelitt olje og hell deigen over i denne. Dekk med plastfolie og la heve 1 time eller til dobbelt størrelse.
6
Slå ned deigen og kna den litt til, den den i 6 store eller 12 små emner og rull til boller.
7
Hold bollene tildekket med et fuktig klede eller plastfolie så lenge de ikke jobbes med.
8
Kjevle bollene til tynne, runde naan.
9
Legg på direkte på forvarmet grill, middels høy temperatur.
10
Grill på en side til den har fått tydelig grillmønster, de skal bli nesten svidd og det dannes bobler på siden som vender opp.
11
Snu og grill på andresiden. 1-2 minutter på hver side.
12
Pensle med brunet smør med hvitløk. Strø på fennikelfrø, nigellafrø og røkt salt.
13
Pakk naanbrødene i folie eller kjøkkehåndkle, så holder de seg myke.
Krabbe masala:
14
Fres fennikel, sjalottløk og hvitløk i en kjele med litt olje til det blir mykt.
15
Ha garam masala krydder og fres det litt sammen.
16
Ha over kokosmelk og fløte og la dette småputre i 8-10 minutter.
17
Smak til med limesaft og salt.
18
Vend inn i krabbekjøttet rett før servering.
Yoghurtmarinert agurk:
19
Lag lange bånd av agurk med en ostehøvel. Stopp når du treffer kjernen på agurken. (Hvis man bruker dette så blir det hele veldige "vannete".
20
Bland agurkbånd, yoghurt, lime zest og koriander i en bolle. Smak til med salt.