Kam Heong KrabbeI denne retten bruker vi hele krabber som kokes i en deilig krydderblanding, serveres med kokt ris.50 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Kam Heong KrabbeLukk Fremgangsmåte 1Bland hvitløk, sjalottløk, ingefær, sitrongress og chili i en blender til det blir en mos/saus og sett til side. 2Varm 3 ss olje i en kjele og tilsett kanelstang, stjerneanis og nellik. Stek til det begynner å lukte krydderTIPSNår du varmebehandler krydder/pulver, er tegnet på at krydderet er ferdig at oljen skiller seg fra blandingen. 3Tilsett den blendede mos/sausen og rør til den er gjennomkokt. Tilsett deretter krydderblandingen og varm til det mister bitterheten 4Tilsett vann og la det småkoke i noen minutter. 5Tilsett de hele krabbene og la det koke til de er gjennomkokt 6Smak til med salt og sukker 7Server med kokt ris!Relaterte oppskrifter 4/5 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell
Lukk Fremgangsmåte 1Bland hvitløk, sjalottløk, ingefær, sitrongress og chili i en blender til det blir en mos/saus og sett til side. 2Varm 3 ss olje i en kjele og tilsett kanelstang, stjerneanis og nellik. Stek til det begynner å lukte krydderTIPSNår du varmebehandler krydder/pulver, er tegnet på at krydderet er ferdig at oljen skiller seg fra blandingen. 3Tilsett den blendede mos/sausen og rør til den er gjennomkokt. Tilsett deretter krydderblandingen og varm til det mister bitterheten 4Tilsett vann og la det småkoke i noen minutter. 5Tilsett de hele krabbene og la det koke til de er gjennomkokt 6Smak til med salt og sukker 7Server med kokt ris!