Kam Heong Krabbe

I denne retten bruker vi hele krabber som kokes i en deilig krydderblanding, serveres med kokt ris.
  • 50 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Bland hvitløk, sjalottløk, ingefær, sitrongress og chili i en blender til det blir en mos/saus og sett til side.
  • 2
    Varm 3 ss olje i en kjele og tilsett kanelstang, stjerneanis og nellik. Stek til det begynner å lukte krydder
  • TIPS
    Når du varmebehandler krydder/pulver, er tegnet på at krydderet er ferdig at oljen skiller seg fra blandingen.
  • 3
    Tilsett den blendede mos/sausen og rør til den er gjennomkokt. Tilsett deretter krydderblandingen og varm til det mister bitterheten
  • 4
    Tilsett vann og la det småkoke i noen minutter.
  • 5
    Tilsett de hele krabbene og la det koke til de er gjennomkokt
  • 6
    Smak til med salt og sukker
  • 7
    Server med kokt ris!

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell