Kam Heong KrabbeI denne retten bruker vi hele krabber som kokes i en deilig krydderblanding, serveres med kokt ris.50 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Kam Heong KrabbeLukk Fremgangsmåte 1Bland hvitløk, sjalottløk, ingefær, sitrongress og chili i en blender til det blir en mos/saus og sett til side. 2Varm 3 ss olje i en kjele og tilsett kanelstang, stjerneanis og nellik. Stek til det begynner å lukte krydderTIPSNår du varmebehandler krydder/pulver, er tegnet på at krydderet er ferdig at oljen skiller seg fra blandingen. 3Tilsett den blendede mos/sausen og rør til den er gjennomkokt. Tilsett deretter krydderblandingen og varm til det mister bitterheten 4Tilsett vann og la det småkoke i noen minutter. 5Tilsett de hele krabbene og la det koke til de er gjennomkokt 6Smak til med salt og sukker 7Server med kokt ris!Relaterte oppskrifter 30 min Middels KosWonton med svin og krabbe. Og Nouc Cham (dippesaus) 5/5 20 min Enkel KosPotetvaffel med pisket rømme, pepperot og krabbe 30 min Middels KosRisotto med krabbe og avokadokrem! 25 min Middels KosRisotto al Salto med krabbe og Gremolata
Lukk Fremgangsmåte 1Bland hvitløk, sjalottløk, ingefær, sitrongress og chili i en blender til det blir en mos/saus og sett til side. 2Varm 3 ss olje i en kjele og tilsett kanelstang, stjerneanis og nellik. Stek til det begynner å lukte krydderTIPSNår du varmebehandler krydder/pulver, er tegnet på at krydderet er ferdig at oljen skiller seg fra blandingen. 3Tilsett den blendede mos/sausen og rør til den er gjennomkokt. Tilsett deretter krydderblandingen og varm til det mister bitterheten 4Tilsett vann og la det småkoke i noen minutter. 5Tilsett de hele krabbene og la det koke til de er gjennomkokt 6Smak til med salt og sukker 7Server med kokt ris!