Kok opp vann og smør, tilsett deretter mel og rør godt sammen.
2
Tilsett ett og ett egg om gangen og rør godt mellom hver speing. Deigen skal være tykk og holde formen.
3
Rør inn krabbekjøttet, vårløken og krydderne.
4
Varm nøytral olje i en stekepanne (ca. 2 cm høyt). Når oljen er varm (170-180 grader) form krabbeblandingen i en spiseskje og legg forsiktig ned i oljen, ikke klem på dem etter å ha lagt dem i pannen.
5
Stekes til de er gyldne og sprø på begge sider. Legg over på tørkepapir. Serveres med tamarindketchup.
Tamarind ketchup:
6
Kjør tomat, løk, hvitløk og chili i en blender til glatt konsistens.
7
Ha over i en kjele med resterende ingredienser. Reduser til tyktflytende konsistens.
8
Smak til med salt. Avkjøl og oppbevar kaldt.
TIPS
Ved dobling av frittersoppskriften, trenger ikke ketchup å dobles.