Krabbe med hjertesalat, kimchi og cashewYpperlig som forrett eller til fest.15 minEnkelSunn Forsiden Oppskrifter Krabbe med hjertesalat, kimchi og cashewLukk FremgangsmåteKimchi: 1Finsnitt kinakål, gulrot og rettich. 2Chilien finhakkes. 3Bland alt i en bolle med kimchibase og smak til med salt. 4La dette ligge i 10 minutter. 5Da vil kimchibasen og saltet gjøre at kålen og grønnsakene faller litt sammen og vesker seg.Chilimajones: 6Bland eggeplomme, sennep og chilisaus i en bolle og visp sammen. 7Spe så inn oljen i en tynn stråle under konstant omrøring. 8Smak til med salt og sitron.Anretning: 9Ha en god spiseskje med kimchi i hjertesalatbladene. 10Topp med krabbekjøtt, chilimajones og nøtter. 11Topp det hele med koriander.Relaterte oppskrifter 15 min Middels Sunn Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing 5/5 40 min Enkel SunnMyke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus 4/5 50 min Enkel SunnChilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris 4/5 20 min Middels SunnSpicy Crab Fried Rice
Lukk FremgangsmåteKimchi: 1Finsnitt kinakål, gulrot og rettich. 2Chilien finhakkes. 3Bland alt i en bolle med kimchibase og smak til med salt. 4La dette ligge i 10 minutter. 5Da vil kimchibasen og saltet gjøre at kålen og grønnsakene faller litt sammen og vesker seg.Chilimajones: 6Bland eggeplomme, sennep og chilisaus i en bolle og visp sammen. 7Spe så inn oljen i en tynn stråle under konstant omrøring. 8Smak til med salt og sitron.Anretning: 9Ha en god spiseskje med kimchi i hjertesalatbladene. 10Topp med krabbekjøtt, chilimajones og nøtter. 11Topp det hele med koriander.