Krabbe med hjertesalat, kimchi og cashew

Ypperlig som forrett eller til fest.
  • 15 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Kimchi:

  • 1
    Finsnitt kinakål, gulrot og rettich.
  • 2
    Chilien finhakkes.
  • 3
    Bland alt i en bolle med kimchibase og smak til med salt.
  • 4
    La dette ligge i 10 minutter.
  • 5
    Da vil kimchibasen og saltet gjøre at kålen og grønnsakene faller litt sammen og vesker seg.
  • Chilimajones:

  • 6
    Bland eggeplomme, sennep og chilisaus i en bolle og visp sammen.
  • 7
    Spe så inn oljen i en tynn stråle under konstant omrøring.
  • 8
    Smak til med salt og sitron.
  • Anretning:

  • 9
    Ha en god spiseskje med kimchi i hjertesalatbladene.
  • 10
    Topp med krabbekjøtt, chilimajones og nøtter.
  • 11
    Topp det hele med koriander.

Relaterte oppskrifter

  • 25 min Enkel Sunn

    Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 30 min Enkel Sunn

    Rispilaff med krabbe, persille og løk

  • 40 min Enkel Sunn

    Bakt potet med krabbe, kryddersmør og gressløk

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Byggrynsalat med krabbe, granateple og fetaost