Krabbe med hoisinmajones og tempuraperler

Et enkelt og deilig krabbemåltid når du har lyst på noe godt.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Hoisinmajones:

  • 1
    Visp sammen egegplomme, sennep, sitron, hoisin og litt salt.
  • 2
    Spe inn oljen.
  • 3
    Smak til med salt og eventuelt mer sitron.
  • Tempuraperler:

  • 4
    Bland alt tørt i en bolle.
  • 5
    Spe med sodavann til det blir "vaffelrøre-konsistens". Smak til med salt.
  • 6
    Varm opp oljen i tykkbunnet kasserolle til 170 grader.
  • 7
    Ha i tempurarøre i en sprøyteflaske og drypp dråper i den varme frityren.
  • 8
    Fisk de ut med en sil når de er gylne.
  • TIPS
    Man får kjøpt ferdig tempuramikser på de aller fleste asiatiske forretninger og velassorterte butikker.
  • Anretning:

  • 9
    Bland krabbekjøtt med olivenolje, sitron og litt salt. Ha dette på en tallerken.
  • 10
    Skrell stangselleri og kutt i jevne biter.
  • 11
    Ha hoisinmajones over krabben og stangsellerien.
  • 12
    Topp det hele med rikelig tempuraperler og urter.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell

  • 5/5
    80 min Middels Kos

    Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille

  • 5/5
    15 min Enkel Kos

    Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones

  • 40 min Middels Kos

    Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili