Krabbe med hoisinmajones og tempuraperlerEt enkelt og deilig krabbemåltid når du har lyst på noe godt.20 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Krabbe med hoisinmajones og tempuraperlerLukk FremgangsmåteHoisinmajones: 1Visp sammen egegplomme, sennep, sitron, hoisin og litt salt. 2Spe inn oljen. 3Smak til med salt og eventuelt mer sitron.Tempuraperler: 4Bland alt tørt i en bolle. 5Spe med sodavann til det blir "vaffelrøre-konsistens". Smak til med salt. 6Varm opp oljen i tykkbunnet kasserolle til 170 grader. 7Ha i tempurarøre i en sprøyteflaske og drypp dråper i den varme frityren. 8Fisk de ut med en sil når de er gylne.TIPSMan får kjøpt ferdig tempuramikser på de aller fleste asiatiske forretninger og velassorterte butikker.Anretning: 9Bland krabbekjøtt med olivenolje, sitron og litt salt. Ha dette på en tallerken. 10Skrell stangselleri og kutt i jevne biter. 11Ha hoisinmajones over krabben og stangsellerien. 12Topp det hele med rikelig tempuraperler og urter.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk FremgangsmåteHoisinmajones: 1Visp sammen egegplomme, sennep, sitron, hoisin og litt salt. 2Spe inn oljen. 3Smak til med salt og eventuelt mer sitron.Tempuraperler: 4Bland alt tørt i en bolle. 5Spe med sodavann til det blir "vaffelrøre-konsistens". Smak til med salt. 6Varm opp oljen i tykkbunnet kasserolle til 170 grader. 7Ha i tempurarøre i en sprøyteflaske og drypp dråper i den varme frityren. 8Fisk de ut med en sil når de er gylne.TIPSMan får kjøpt ferdig tempuramikser på de aller fleste asiatiske forretninger og velassorterte butikker.Anretning: 9Bland krabbekjøtt med olivenolje, sitron og litt salt. Ha dette på en tallerken. 10Skrell stangselleri og kutt i jevne biter. 11Ha hoisinmajones over krabben og stangsellerien. 12Topp det hele med rikelig tempuraperler og urter.