Krabbeoppskrift, krabbepaella

Krabbepaella

Denne passer så klart til tapas, men kan fort bli en slager på sommerfesten. Står godt til grillmat og er enkel å lage.
  • 30 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Varm olje i en gryte. Tilsett sjalottløk, hvitløk og chili og la det surre til det er mykt.
  • 2
    Ha i cherrytomater og ris, og spe med hønsebuljongen.
  • 3
    Tilsett hakkede tomater, persille, paprikapulver og safran. La dette koke under jevnlig omrøring. Spe i mer hønsebuljong om nødvendig.
  • 4
    Bland inn krabbe, stikk krabbeklør ned i risen og la den trekke de siste 2 minuttene. Helt på slutten smaker du til med salt og pepper. Strø over persille før servering.

Relaterte oppskrifter

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus

  • 4/5
    50 min Enkel Sunn

    Chilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris

  • 4/5
    20 min Middels Sunn

    Spicy Crab Fried Rice