Krabbe ravioli

En vri på ravioli som fort blir en favoritt. Passer både som forrett og hovedrett.
  • 90 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    4 porsjoner passer til forrett, det gir ca. 10 stk ravioli.
  • Fyll:

  • 1
    Bland alle ingredienser og smak til med salt.
  • Pastadeig:

  • 2
    Elt sammen egg, salt og mel. Først vil deigen bli tørr og smuldrete, før den etter hvert blir smidig og elastisk. Det tar ca. 10 minutter.
  • 3
    Pakk deigen inn i plast, og sett den i kjøleskapet i minimum 1 time.
  • 4
    Så kjevles deigen så tynn som mulig, eller du kan bruke en pastamaskin. Del opp deigen i 20 firkanter eller stanse ut sirkler.
  • 5
    Legg fyll på 10 stk. pastabiter, ha et tynt lag med vann rundt kanten på ravioliene, det fungerer som lim. Bruk de resterende 10 pastabitene til lokk. Klem sammen rundt kanten med en gaffel.
  • 6
    Kok opp en gryte med vann og ha i rikelig med salt. Ha i ravioli og la de koke i 3-4 min.
  • Saus:

  • 7
    Surr sjalottløk i olje i ca. 2 minutter. Tilsett hvitvin og sitronsaft. Dette reduseres litt.
  • 8
    Pisk inn smør i små terninger litt og litt til sausen tykner. Ta det av varmen og tilsett gressløk. Smak til med salt og pepper. Hell over nytrukkede ravioli og servèr.

Relaterte oppskrifter

  • 30 min Enkel Kos

    Glasert snøkrabbe

  • 30 min Enkel Kos

    Røstipotet med krabbe

  • 40 min Middels Kos

    Grillet lompe med krabbe

  • 40 min Enkel Kos

    Skalldyrsuppe med krabbe