4 porsjoner passer til forrett, det gir ca. 10 stk ravioli.
Fyll:
1
Bland alle ingredienser og smak til med salt.
Pastadeig:
2
Elt sammen egg, salt og mel. Først vil deigen bli tørr og smuldrete, før den etter hvert blir smidig og elastisk. Det tar ca. 10 minutter.
3
Pakk deigen inn i plast, og sett den i kjøleskapet i minimum 1 time.
4
Så kjevles deigen så tynn som mulig, eller du kan bruke en pastamaskin. Del opp deigen i 20 firkanter eller stanse ut sirkler.
5
Legg fyll på 10 stk. pastabiter, ha et tynt lag med vann rundt kanten på ravioliene, det fungerer som lim. Bruk de resterende 10 pastabitene til lokk. Klem sammen rundt kanten med en gaffel.
6
Kok opp en gryte med vann og ha i rikelig med salt. Ha i ravioli og la de koke i 3-4 min.
Saus:
7
Surr sjalottløk i olje i ca. 2 minutter. Tilsett hvitvin og sitronsaft. Dette reduseres litt.
8
Pisk inn smør i små terninger litt og litt til sausen tykner. Ta det av varmen og tilsett gressløk. Smak til med salt og pepper. Hell over nytrukkede ravioli og servèr.
Relaterte oppskrifter
5/5
10 min
Enkel
Kos
Krabbe naturell
5/5
80 min
Middels
Kos
Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille
5/5
15 min
Enkel
Kos
Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones