KrabbecurryHvem elsker ikke curry? Denne lekre retten passer både som forrett eller til kveldskos. Krever litt forberedelse dagen i forveien, men er verdt ventetiden.120 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter KrabbecurryLukk Fremgangsmåte 1Toast currypulveret i 1 minutt i en tørr panne. Tilsett oljen og la den trekke i noen timer.TIPSLa currypulveret trekke i olje over natta. 2Kutt selleriroten i små terninger og ha dette i en kasserolle med smør, currypulver og fløten. 3Kok selleriroten mør og ha alt over i en blender. Kjør blandingen til purè. Bland inn krabbekjøtt og smak til med salt. 4Kutt selleriroten i terninger og stek disse i curryoljen til de er møre. Bland det så inn i selleri og krabbepureen. 5Fyll massen i passende skåler for gratinering og dryss over brødkrumme. 6Gratinèr i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter.TIPSFenikkelsalat passer veldig godt til.Relaterte oppskrifter 60 min Middels KosKrabbe & Kålrot 25 min Enkel KosLisbeth Størvolds grillede krabbeklør med Løpstikke 4/5 45 min Middels KosHelkrabbe med cajunsmørsaus og mais 5/5 20 min Enkel KosCrab roll - krabbe i pølsebrød
Lukk Fremgangsmåte 1Toast currypulveret i 1 minutt i en tørr panne. Tilsett oljen og la den trekke i noen timer.TIPSLa currypulveret trekke i olje over natta. 2Kutt selleriroten i små terninger og ha dette i en kasserolle med smør, currypulver og fløten. 3Kok selleriroten mør og ha alt over i en blender. Kjør blandingen til purè. Bland inn krabbekjøtt og smak til med salt. 4Kutt selleriroten i terninger og stek disse i curryoljen til de er møre. Bland det så inn i selleri og krabbepureen. 5Fyll massen i passende skåler for gratinering og dryss over brødkrumme. 6Gratinèr i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter.TIPSFenikkelsalat passer veldig godt til.