Krabbegrateng med pasta og estragon

En deilig og lun krabbegrateng som gjør seg godt til hverdag og fest.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabbegrateng:

  • 1
    Smelt smør i en kasserolle.
  • 2
    Svi løken lett.
  • 3
    Tilsett mel og rør om mens du tilsetter fløte og melk.
  • 4
    La det koke opp og koke i noen minutter og smak til med salt.
  • 5
    Trekk av platen og tilsett estragon, sitronskall, sennep og krabbekjøtt.
  • 6
    Kok pasta i lettsaltet vann til den er mør. Sil av vannet og vend inn litt god olivenolje.
  • 7
    Vend pastaen med krabbesausen og ha i en ildfastform. Topp med revet ost og bak i ovnen på 160 grader i ca. 18 minutter.
  • TIPS
    Server gjerne med litt godt brød og salat.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Kos

    Krabbe med hoisinmajones og tempuraperler

  • 5/5
    30 min Middels Kos

    Grillet spisskål med krabbe, smørsaus og sprø potet

  • 25 min Middels Kos

    Krabbe med syltet sopp, grillet kålrot og kefirdressing

  • 35 min Middels Kos

    Grillet søtpotet og mais, krabbe, avakado og soyasmør