Krabbepoke

Hawaiiansk-inspirert rett som bringer sommeren til magen.
  • 60 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Kok sushiris på forhånd, så har du krabbepoke på 20 minutter.
  • 1
    Kok sushirisen etter anvisning på pakken. Bland sammen eddik, sukker og salt. Tilsett dette i risen mens den fortsatt er varm, og vend forsiktig inn. Avkjøl.
  • 2
    Rist macadamianøttene i oljen til de er gyldne, tørk på kjøkkenpapir.
  • 3
    Bland løk, vårløk, sesamfrø, nøtter, soyasaus, sesamolje og sriracha i en bolle og vend inn krabbekjøttet.
  • 4
    Legg kokt og marinert ris i bunnen av en skål, garnèr med krabbeblandingen, avocado, sprø løk og reddiker i tynne skiver.
  • TIPS
    Toppingen kan varieres etter eget ønske. Eksempelvis mango, granateple etc.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Sunn

    Bakt krabbe i folie

  • 20 min Enkel Sunn

    Grillet asparges med krabbe

  • 60 min Middels Sunn

    Grillet sellerirot med krabbe

  • 30 min Enkel Sunn

    Asiatisk pannekake med krabbe