Kok sushiris på forhånd, så har du krabbepoke på 20 minutter.
1
Kok sushirisen etter anvisning på pakken. Bland sammen eddik, sukker og salt. Tilsett dette i risen mens den fortsatt er varm, og vend forsiktig inn. Avkjøl.
2
Rist macadamianøttene i oljen til de er gyldne, tørk på kjøkkenpapir.
3
Bland løk, vårløk, sesamfrø, nøtter, soyasaus, sesamolje og sriracha i en bolle og vend inn krabbekjøttet.
4
Legg kokt og marinert ris i bunnen av en skål, garnèr med krabbeblandingen, avocado, sprø løk og reddiker i tynne skiver.
TIPS
Toppingen kan varieres etter eget ønske. Eksempelvis mango, granateple etc.
Relaterte oppskrifter
15 min
Middels
Sunn
Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing
5/5
40 min
Enkel
Sunn
Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus