Krabberøre på stekt brød med syltet fennikel

En frisk krabberett som passer til varme sommerdager.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabberøre:

  • 1
    Bland alle ingrediensene i en bolle.
  • Syltet fennikel:

  • 2
    Kok opp edikk, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp.
  • 3
    Tilsett dill og stjerneanis og la dette trekke.
  • 4
    Kutt fenikkel i fine strimler og ha dette i den varme syltelaken. La det ligge i minimum 10 minutter.
  • TIPS
    Man kan sylte fennikel flere uker i forveien. Oppbevares i boks med lokk i kjøleskap.
  • Anretning:

  • 5
    Stek skiver av lyst brød i en panne med til smør til de er gylne.
  • 6
    Ha salat på brødet og topp rikelig med krabberøre.
  • 7
    Sil vekk syltelaken fra fennikelen og tørk den litt med kjøkkenpapir. Ha denne over krabberøren.
  • 8
    Pynt med dillstilker og server.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Kos

    Krabbegrateng med pasta og estragon

  • 20 min Enkel Kos

    Krabbe med hoisinmajones og tempuraperler

  • 5/5
    30 min Middels Kos

    Grillet spisskål med krabbe, smørsaus og sprø potet

  • 25 min Middels Kos

    Krabbe med syltet sopp, grillet kålrot og kefirdressing