Krabberøre på stekt brød med syltet fennikelEn frisk krabberett som passer til varme sommerdager.20 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Krabberøre på stekt brød med syltet fennikelLukk FremgangsmåteKrabberøre: 1Bland alle ingrediensene i en bolle.Syltet fennikel: 2Kok opp edikk, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp. 3Tilsett dill og stjerneanis og la dette trekke. 4Kutt fenikkel i fine strimler og ha dette i den varme syltelaken. La det ligge i minimum 10 minutter.TIPSMan kan sylte fennikel flere uker i forveien. Oppbevares i boks med lokk i kjøleskap.Anretning: 5Stek skiver av lyst brød i en panne med til smør til de er gylne. 6Ha salat på brødet og topp rikelig med krabberøre. 7Sil vekk syltelaken fra fennikelen og tørk den litt med kjøkkenpapir. Ha denne over krabberøren. 8Pynt med dillstilker og server.Relaterte oppskrifter 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell 5/5 80 min Middels KosStrandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille 5/5 15 min Enkel KosKokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones 40 min Middels KosFriterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili
Lukk FremgangsmåteKrabberøre: 1Bland alle ingrediensene i en bolle.Syltet fennikel: 2Kok opp edikk, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp. 3Tilsett dill og stjerneanis og la dette trekke. 4Kutt fenikkel i fine strimler og ha dette i den varme syltelaken. La det ligge i minimum 10 minutter.TIPSMan kan sylte fennikel flere uker i forveien. Oppbevares i boks med lokk i kjøleskap.Anretning: 5Stek skiver av lyst brød i en panne med til smør til de er gylne. 6Ha salat på brødet og topp rikelig med krabberøre. 7Sil vekk syltelaken fra fennikelen og tørk den litt med kjøkkenpapir. Ha denne over krabberøren. 8Pynt med dillstilker og server.