Krabberøre på stekt brød med syltet fennikelEn frisk krabberett som passer til varme sommerdager.20 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Krabberøre på stekt brød med syltet fennikelLukk FremgangsmåteKrabberøre: 1Bland alle ingrediensene i en bolle.Syltet fennikel: 2Kok opp edikk, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp. 3Tilsett dill og stjerneanis og la dette trekke. 4Kutt fenikkel i fine strimler og ha dette i den varme syltelaken. La det ligge i minimum 10 minutter.TIPSMan kan sylte fennikel flere uker i forveien. Oppbevares i boks med lokk i kjøleskap.Anretning: 5Stek skiver av lyst brød i en panne med til smør til de er gylne. 6Ha salat på brødet og topp rikelig med krabberøre. 7Sil vekk syltelaken fra fennikelen og tørk den litt med kjøkkenpapir. Ha denne over krabberøren. 8Pynt med dillstilker og server.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk FremgangsmåteKrabberøre: 1Bland alle ingrediensene i en bolle.Syltet fennikel: 2Kok opp edikk, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp. 3Tilsett dill og stjerneanis og la dette trekke. 4Kutt fenikkel i fine strimler og ha dette i den varme syltelaken. La det ligge i minimum 10 minutter.TIPSMan kan sylte fennikel flere uker i forveien. Oppbevares i boks med lokk i kjøleskap.Anretning: 5Stek skiver av lyst brød i en panne med til smør til de er gylne. 6Ha salat på brødet og topp rikelig med krabberøre. 7Sil vekk syltelaken fra fennikelen og tørk den litt med kjøkkenpapir. Ha denne over krabberøren. 8Pynt med dillstilker og server.