Varm opp olivenoljen i en panne og tilsett fennikelfrø, fennikel, chili, hvitløk og vårløk. Stek forsiktig på middels varme i 3-5 minutter. (Grønnsakene skal ikke få farge.)
3
Bland fennikelblandingen med de revne potetene og tilsett deretter krabbekjøtt, urter, kapers, cayenne, sitron og majones. Smak til med salt.
4
Tilsett sammenvispet egg og brødkrumme. Blandes godt sammen, og sett til avkjøling i ca. 15 minutter
5
Form blandingen til åtte slidere, avkjøl disse i ytterligere 30 minutter på bakepapir i fryseren.
6
Sett stekeovnen på 215 grader.
7
Varm litt olje i en teflon stekepanne. Vend burgerne i litt hvetemel og stek de gyldne (ca. 2-3 minutter på hver side).
8
Legg burgerne over på et stekebrett, og stek de i ytterligere 5 minutter.
9
Anrett burgerne i sliderbrød med salat og gjerne litt majones.