Krabbechowder

Amerikansk klassiker som metter.
  • 45 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Smelt smør i en stor panne, surr løk og hvitløk i ca. 4 minutter på lav temperatur.
  • 2
    Ha i poteter og la det surre i 1 minutt.
  • 3
    Tilsett melk, pepper, muskattnøtt, vanlig mais og kraft. Bring det opp til kokepunktet og rør jevnlig. La showderen simre på lav varme i 20 minutter under lokk.
  • 4
    Rør inn krabbeskjellene og sukkererter, la den simre i ytterligere 5 minutter.
  • 5
    Stek babymais i ca. 2 cm store biter i panne med litt smør.
  • 6
    Rens krabbeklør til pynt på toppen, sammen med litt persille og stekt babymais.

Relaterte oppskrifter

  • 90 min Middels Kos

    Krabbe ravioli

  • 5/5
    45 min Enkel Kos

    Krabbe & jordskokk

  • 60 min Middels Kos

    Krabbe og skjellgryte

  • 3/5
    30 min Enkel Kos

    Potetvaffel med krabbe