Krabbechowder

Amerikansk klassiker som metter.
  • 45 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Smelt smør i en stor panne, surr løk og hvitløk i ca. 4 minutter på lav temperatur.
  • 2
    Ha i poteter og la det surre i 1 minutt.
  • 3
    Tilsett melk, pepper, muskattnøtt, vanlig mais og kraft. Bring det opp til kokepunktet og rør jevnlig. La showderen simre på lav varme i 20 minutter under lokk.
  • 4
    Rør inn krabbeskjellene og sukkererter, la den simre i ytterligere 5 minutter.
  • 5
    Stek babymais i ca. 2 cm store biter i panne med litt smør.
  • 6
    Rens krabbeklør til pynt på toppen, sammen med litt persille og stekt babymais.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    20 min Enkel Kos

    Onigiri med krabbe

  • 4/5
    30 min Enkel Kos

    Rekechips med Krabberøre

  • 4/5
    80 min Middels Kos

    Pasta Agnolotti fylt med Krabbe

  • 4/5
    40 min Enkel Kos

    Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik