Krabbetaco med avakadokrem, bakt paprika og mangosalsaEn friskere vri av fredagstacoen med krabbe,avakado og mangosalsa.20 minEnkelSunn Forsiden Oppskrifter Krabbetaco med avakadokrem, bakt paprika og mangosalsaLukk FremgangsmåteAvakadokrem: 1Rens avakado og hvitløk og ha det i en blender. 2Ha oppi limesagt og olivenolje. 3Kjør det i blenderen til en helt glatt masse. Smak til med salt.Mangosalsa: 4Skrell mango og fjern sten. 5Kutt mangoen i små terninger. 6Rens chili for frø og sener og kutt i bittesmå terninger. 7Bland alt sammen.Bak paprika: 8Bak paprika i ovn på 200 grader til de er svarte og krøllete. 9Ha dem rett over i en bolle mens de er glovarme og ha på lokk eller plastfilm. 10Dampen vil da gjøre det mye enklere å fjerne skallet. 11La de avkjøle seg etter fjerning av skall og kutt i jevne tynne strimler. 12Da er klart til servering.Relaterte oppskrifter 15 min Middels Sunn Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing 5/5 40 min Enkel SunnMyke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus 4/5 50 min Enkel SunnChilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris 4/5 20 min Middels SunnSpicy Crab Fried Rice
Lukk FremgangsmåteAvakadokrem: 1Rens avakado og hvitløk og ha det i en blender. 2Ha oppi limesagt og olivenolje. 3Kjør det i blenderen til en helt glatt masse. Smak til med salt.Mangosalsa: 4Skrell mango og fjern sten. 5Kutt mangoen i små terninger. 6Rens chili for frø og sener og kutt i bittesmå terninger. 7Bland alt sammen.Bak paprika: 8Bak paprika i ovn på 200 grader til de er svarte og krøllete. 9Ha dem rett over i en bolle mens de er glovarme og ha på lokk eller plastfilm. 10Dampen vil da gjøre det mye enklere å fjerne skallet. 11La de avkjøle seg etter fjerning av skall og kutt i jevne tynne strimler. 12Da er klart til servering.