Krabbetaco med avakadokrem, bakt paprika og mangosalsa

En friskere vri av fredagstacoen med krabbe,avakado og mangosalsa.
  • 20 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Avakadokrem:

  • 1
    Rens avakado og hvitløk og ha det i en blender.
  • 2
    Ha oppi limesagt og olivenolje.
  • 3
    Kjør det i blenderen til en helt glatt masse. Smak til med salt.
  • Mangosalsa:

  • 4
    Skrell mango og fjern sten.
  • 5
    Kutt mangoen i små terninger.
  • 6
    Rens chili for frø og sener og kutt i bittesmå terninger.
  • 7
    Bland alt sammen.
  • Bak paprika:

  • 8
    Bak paprika i ovn på 200 grader til de er svarte og krøllete.
  • 9
    Ha dem rett over i en bolle mens de er glovarme og ha på lokk eller plastfilm.
  • 10
    Dampen vil da gjøre det mye enklere å fjerne skallet.
  • 11
    La de avkjøle seg etter fjerning av skall og kutt i jevne tynne strimler.
  • 12
    Da er klart til servering.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 30 min Enkel Sunn

    Rispilaff med krabbe, persille og løk

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Bakt potet med krabbe, kryddersmør og gressløk

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Byggrynsalat med krabbe, granateple og fetaost