Hold nede ctrl tasten og trykk + / -Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Pepperkrabbe
Denne spreke retten passer som tapas eller som en del av krabbelaget. Pepperkrabbe er enkel å lage og tar ikke lang tid. Med ingefær, chili og ketjap manis kan du ta krabbelaget til nye høyder.
Putt alle ingrediensene til peppersausen i en kasserolle og kok opp under omrøring.
2
Blandingen kokes ned 30%. Kjør i blender til en tykk saus.
Peppersmør:
3
Rist pepperet i en tørr panne på medium varme til pepperoljen kommer.
4
Grovstamp pepperet i en morter.
5
Smelt smøret og ha i pepperet. La smør og pepper småsimre på lav varme i 5 minutter.
6
Bland den tykke peppersausen med peppersmøret, kok opp og tøm over krabbeklørne. Bruk wok eller varm retten i ovnen, slik at krabbeklørne blir god og varm.
7
Strø hakket koriander over pepperkrabben før servering.