Krabbeoppskrift, pepperkrabbe

Pepperkrabbe

Denne spreke retten passer som tapas eller som en del av krabbelaget. Den er enkel å lage og tar ikke lang tid. Med ingefær, chili og ketjap manis kan du ta krabbelaget til nye høyder.
  • 30 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Peppersaus:

  • 1
    Putt alle ingrediensene til peppersausen i en kasserolle og kok opp under omrøring.
  • 2
    Blandingen kokes ned 30%. Kjør i blender til en tykk saus.
  • Peppersmør:

  • 3
    Rist pepperet i en tørr panne på medium varme til pepperoljen kommer.
  • 4
    Grovstamp pepperet i en morter.
  • 5
    Smelt smøret og ha i pepperet. La smør og pepper småsimre på lav varme i 5 minutter.
  • 6
    Bland den tykke peppersausen med peppersmøret, kok opp og tøm over krabbeklørne. Bruk wok eller varm retten i ovnen, slik at krabbeklørne blir god og varm.
  • 7
    Strø over hakket koriander før servering.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    Krabbeoppskrift, risoni med chiliolje
    40 min Enkel Kos

    Risoni med chiliolje

  • 4/5
    Krabbeoppskrift, krabberisotto
    30 min Enkel Kos

    Krabberisotto

  • 5/5
    Krabbeoppskrift - Krabbesalat på ertepannacotta
    120 min Middels Kos

    Krabbesalat på ertepannacotta

  • 3/5
    Krabbeoppskrift - Krabbesticks
    120 min Middels Kos

    Krabbesticks