Potet- og krabbesalat

Enkel, sunn og mettende salat med krabbe.
  • 30 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok potetene møre og avkjøl (potetene kan gjerne være lune). Del opp i skiver (ca. 2 cm).
  • 2
    Kutt sjallotløk i tynneskiver og friter kapers i varm olje til de «sprekker» og blir sprø – renn av oljen på et kjøkkenpapir.
  • 3
    Bland dijonsennep og eddik i en bolle. Visp inn olivenolje i en tynn og tilsett til slutt creme fraiche og gressløk. Smak til med salt og kvernet pepper.
  • 4
    Bland dressingen med potetskivene og krabbekjøttet. Topp salaten med frisk dill, friterte kapers og sjallotløk.

Relaterte oppskrifter

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus

  • 4/5
    50 min Enkel Sunn

    Chilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris

  • 4/5
    20 min Middels Sunn

    Spicy Crab Fried Rice