Potetvaffel med krabbe

Sunn og deilig rett som passer ypperlig som kveldskos.
  • 30 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Potet til overs fra middagen? Spar dem og lag potetvaffel senere.
  • Potetvaffel:

  • 1
    Riv kokte poteter grovt på et rivjern.
  • 2
    Ha potetmassen over i en bolle. Rør inn smeltet smør, crème fraîche, egg, mel og bakepulver. Spe røren med litt melk til du får en tykk røre. Smak til med salt og pepper.
  • 3
    Stek røren i et smurt vaffeljern.
  • Pepperrotdressing:

  • 4
    Bland sammen alle ingrediensene og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • Tilberedning:

  • 5
    Klem forsiktig ut overflødig væske fra krabbekjøttet. Ha krabbekjøttet i en bolle og bland med 2-3 ss av pepperotdressingen.
  • 6
    Anrett vaflene med krabbeblandingen, resterende dressing og friske urter etter eget ønske.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell

  • 5/5
    80 min Middels Kos

    Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille

  • 5/5
    15 min Enkel Kos

    Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones

  • 40 min Middels Kos

    Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili