Ramen med krabbeklør og currysuppe

En stadig mer populær rett, som kommer i mange varianter. I denne varianten har vi krabbeklør, rød currypaste og kokosmelk.
  • 25 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Stek cyrrypasten i oljen på medium varme i ca.1 min.
  • 2
    Tilsett kokosmelk, kraft, ingefær, sitrongress og kaffirlime – La dette småkoke i ca. 10 minutter.
  • 3
    Fjern sitrongress og kaffirlime.
  • 4
    Kok nudlene etter avisning på pakken.
  • 5
    Smak til suppen med limejuice, fiskesaus og brunsukker.
  • 6
    Hell suppen over de ferdigkokte nudlene og garner med knuste krabbeklør, vårløk, lime og koriander.

Relaterte oppskrifter

  • 25 min Enkel Kos

    Lisbeth Størvolds grillede krabbeklør med Løpstikke

  • 4/5
    45 min Middels Kos

    Helkrabbe med cajunsmørsaus og mais

  • 5/5
    20 min Enkel Kos

    Crab roll - krabbe i pølsebrød

  • 3/5
    30 min Enkel Kos

    Kreolsk pasta med krabbe