Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter25 minEnkelSunn Forsiden Oppskrifter Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urterLukk FremgangsmåteTomatvinaigrette: 1Bland alle ingrediensene til denne i en bolle. 2Smak til med salt og sitron.TIPSMan kan blande i urter etter eget ønske, for eksempel estragon eller basilikum.Risoni: 3Kok risoni i rikelig med vann til de er al dente. 4Ha sjalottløk, hvitløk og fennikel i en kjele og svett det i litt nøytral olje. 5Ha så over kraft og fløte. Kok opp og la det putre i 5 minutter. 6Ha så i risoni og parmesan. 7Varm krabbekjøtet med 1 ss smør i en separat kjele. 8Ha krabben over i risonien og tomatvinaigrette til slutt.Relaterte oppskrifter 15 min Middels Sunn Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing 5/5 40 min Enkel SunnMyke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus 4/5 50 min Enkel SunnChilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris 4/5 20 min Middels SunnSpicy Crab Fried Rice
Lukk FremgangsmåteTomatvinaigrette: 1Bland alle ingrediensene til denne i en bolle. 2Smak til med salt og sitron.TIPSMan kan blande i urter etter eget ønske, for eksempel estragon eller basilikum.Risoni: 3Kok risoni i rikelig med vann til de er al dente. 4Ha sjalottløk, hvitløk og fennikel i en kjele og svett det i litt nøytral olje. 5Ha så over kraft og fløte. Kok opp og la det putre i 5 minutter. 6Ha så i risoni og parmesan. 7Varm krabbekjøtet med 1 ss smør i en separat kjele. 8Ha krabben over i risonien og tomatvinaigrette til slutt.