Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 25 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Tomatvinaigrette:

  • 1
    Bland alle ingrediensene til denne i en bolle.
  • 2
    Smak til med salt og sitron.
  • TIPS
    Man kan blande i urter etter eget ønske, for eksempel estragon eller basilikum.
  • Risoni:

  • 3
    Kok risoni i rikelig med vann til de er al dente.
  • 4
    Ha sjalottløk, hvitløk og fennikel i en kjele og svett det i litt nøytral olje.
  • 5
    Ha så over kraft og fløte. Kok opp og la det putre i 5 minutter.
  • 6
    Ha så i risoni og parmesan.
  • 7
    Varm krabbekjøtet med 1 ss smør i en separat kjele.
  • 8
    Ha krabben over i risonien og tomatvinaigrette til slutt.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    15 min Enkel Sunn

    Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

  • 4/5
    40 min Enkel Sunn

    Krabbe Mac`n Cheese

  • 60 min Enkel Sunn

    Krabbemaki

  • 40 min Middels Sunn

    Papaya-og pomelosalat med krabbe