Risotto al Salto med krabbe og Gremolata

Har du risotto fra i går? Kanskje en av våre oppskrifter? Uansett. Risotto al Salto er den ultimate måten å gjennopplive restene på!
  • 25 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Bruk risotto fra i går! Har du ikke? Du kan selvsagt lage ny, vente til den er kald, så sette i gang, men sjekk gjerne ut oppskriftene våre på Risotto 🍽️
  • 1
    Sett en stekepanne på medium/høy og tilsett like deler smør og olje
  • 2
    Bred kald risotto jevnt utover i pannen
  • 3
    Stek til den er gjennomvarm og har fått bra med farge på hver side. Det kan ta en 5-6 minutter
  • 4
    Snu risottoen ut av pannen, og på en tallerken
  • Krabbe med gremolata:

  • 5
    Ha alle ingrediensene til Gremolata i en beholder, og kjør til en paste med en stavmikser
  • 6
    Vend inn krabbekjøttet i gremolataen.
  • 7
    Lag gjerne en "quernell" av gremolataen med krabbe, og anrett på toppen av Risotto-disken.
  • 8
    Pynt med gressløk og masse deilig olivenolje

Relaterte oppskrifter

  • 30 min Middels Kos

    Risotto med krabbe og avokadokrem!

  • 25 min Enkel Kos

    Pasta med rød pesto & krabbe

  • 0 min Middels Kos

    Pokèbowl med krabbe

  • 40 min Enkel Kos

    Crab Roll 2.0