Smørkokt sommerkål fylt med krabbesalat, 'nduja og revet PepperrotEn sommerlig variant som passer perfekt på terassen og i hagen, men allikevel med nok "Ooomph" til å varme en regnværsdag20 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Smørkokt sommerkål fylt med krabbesalat, 'nduja og revet PepperrotLukk Fremgangsmåte 1Ha vann, buljong, smør og salt i en stor gryte med lokk. Kok opp over høy varme 2Del kålen i båter omtrent 3-4 cm på det tykkeste. Ha kålen i gryta, sett på lokket, og la dampe i 4-5 minutter til kålen er mør 3Ta ut kålen og riv ut det innerste av kålen, så det blir som en "kopp" du kan ha gode greier i. IKKE KAST KOKEVANNET. 4Finhakk den kålen du har fjerna, og bland dette med krabbekjøtt. Smak til med sitron. 5Legg kål i suppeskåler og topp med krabbesalat, 'nduja og pepperrot. 6Skum opp kålsmøret som er igjen i gryta med en stavmikser og smak til med sitronsaft, salt og pepper. 7Hell kålskummet over kålen med 'nduja og pepperrot og server med en gangRelaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk Fremgangsmåte 1Ha vann, buljong, smør og salt i en stor gryte med lokk. Kok opp over høy varme 2Del kålen i båter omtrent 3-4 cm på det tykkeste. Ha kålen i gryta, sett på lokket, og la dampe i 4-5 minutter til kålen er mør 3Ta ut kålen og riv ut det innerste av kålen, så det blir som en "kopp" du kan ha gode greier i. IKKE KAST KOKEVANNET. 4Finhakk den kålen du har fjerna, og bland dette med krabbekjøtt. Smak til med sitron. 5Legg kål i suppeskåler og topp med krabbesalat, 'nduja og pepperrot. 6Skum opp kålsmøret som er igjen i gryta med en stavmikser og smak til med sitronsaft, salt og pepper. 7Hell kålskummet over kålen med 'nduja og pepperrot og server med en gang