Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

Vi er hjemme hos kjøkkensjef på Søstrene Karlsen Lisbeth Størvold. Hun viser oss en rask, frisk og enkel krabbetaco som er perfekt som lunsj og som middag.
  • 15 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Hakk chili og riv ingefær og bland det med majones - tilsett deretter misopaste og saften av en halv lime. Smak til med mer eller mindre av alle ingrediensene.
  • TIPS
    Miso er en Japansk smakstilsettning som ofte lages av fermenterte soyabønner. Ettersom Miso er fermentert, inneholder det masse sunne bakterier som kan styrke immunforsvaret og balansere magen.
  • 2
    Strimle hjertesalat ved å dele den i to, og skjære tynne strimler. Bruk en mandolin eller en ostehøvel til å få tynne fine strimler av agurken. Rett før servering griller du to potetlefser lett på hver side.
  • 3
    Med en gang potetlefsene er tatt av grillen, legger du to gode skjeer med misopaste i bunnen, før du tilsetter krabbekjøtt (Her kan hvitkjøtt med fordel brukes), en god bunke med hjertesalat og to-tre strimler med agurk. Har du sesamfrø eller no´ annet snacks, strør du det på, helt til slutt. Vi har brukt sesamfrø med smak av Kimchi for litt ekstra "crunch".

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    40 min Enkel Sunn

    Krabbe Mac`n Cheese

  • 60 min Enkel Sunn

    Krabbemaki

  • 40 min Middels Sunn

    Papaya-og pomelosalat med krabbe

  • 30 min Enkel Sunn

    Hel kokt krabbe med dip