Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

Vi er hjemme hos kjøkkensjef på Søstrene Karlsen Lisbeth Størvold. Hun viser oss en rask, frisk og enkel krabbetaco som er perfekt som lunsj og som middag.
  • 15 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Hakk chili og riv ingefær og bland det med majones - tilsett deretter misopaste og saften av en halv lime. Smak til med mer eller mindre av alle ingrediensene.
  • TIPS
    Miso er en Japansk smakstilsettning som ofte lages av fermenterte soyabønner. Ettersom Miso er fermentert, inneholder det masse sunne bakterier som kan styrke immunforsvaret og balansere magen.
  • 2
    Strimle hjertesalat ved å dele den i to, og skjære tynne strimler. Bruk en mandolin eller en ostehøvel til å få tynne fine strimler av agurken. Rett før servering griller du to potetlefser lett på hver side.
  • 3
    Med en gang potetlefsene er tatt av grillen, legger du to gode skjeer med misopaste i bunnen, før du tilsetter krabbekjøtt (Her kan hvitkjøtt med fordel brukes), en god bunke med hjertesalat og to-tre strimler med agurk. Har du sesamfrø eller no´ annet snacks, strør du det på, helt til slutt. Vi har brukt sesamfrø med smak av Kimchi for litt ekstra "crunch".

Relaterte oppskrifter

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus

  • 4/5
    50 min Enkel Sunn

    Chilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris

  • 4/5
    20 min Middels Sunn

    Spicy Crab Fried Rice