Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

I denne forretten friterer vi krabbeklør med kokosflak som dyppes i en lekker hjemmelaget dip
  • 40 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Hamre først løs på klørne for å fjerne skallet.
  • 2
    Forbered panering ved å blande hvetemel, svart pepper, salt og egg til det blir en røre.
  • 3
    Dypp kjøtt-delen av kloen i røren, fjern overflødig røre og dypp deretter over i kokosflakene
  • 4
    Frityrstek klørne og la de avkjøles mens du lager dippesausen
  • Dippingsaus:

  • 5
    Bland alt sammen med limeskall som en siste touch. Tilsett Tabasco eller Nduja om du liker det ekstra krydret!

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell