Terteskjell fylt med krabbeskagen

Nydelige terteskjell fylt med Skagenrøre av krabbe.
  • 40 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Tertedeig:

  • 1
    Det enkleste er å bruke en kjøkkenmaskin. Mål, og kjør alle ingrediensene sammen til du får en homogen og slett tertedeig. Kjevle deretter deigen flat (ca. 5mm) og dekk med clingfilm. Sett den så i kjøleskapet. La deigen bli helt kald før du jobber videre med den. Fyll deigen i terteformer og stek under press på 160 grader i ca 16 minutter.
  • Skagenrøre med krabbe.:

  • 2
    Samtidig som terteskjellene steker, blander du ingrediensene til krabberøren sammen.
  • 3
    Fyll Krabberøren i terteskjellene og pynt med løyrom.
  • TIPS
    Om det går lang tid fra du kutter eplene til de skal brukes, er det lurt å legge eplene i sitronsaft. Da unngår du at de oksiderer og blir brune.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Kos

    Krabbegrateng med pasta og estragon

  • 20 min Enkel Kos

    Krabbe med hoisinmajones og tempuraperler

  • 5/5
    30 min Middels Kos

    Grillet spisskål med krabbe, smørsaus og sprø potet

  • 25 min Middels Kos

    Krabbe med syltet sopp, grillet kålrot og kefirdressing