Tod Num Pla med krabbeTod Num Pla er krabbekaker fra Thailand. Helt fantastisk smakfulle!50 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Tod Num Pla med krabbeLukk FremgangsmåteFiskekaker: 1Kutt fisk i biter og kjøre det i en foodprosessor sammen med krabbe, salt, currypaste, limezest (limeskall) og ingefær. 2Kjør dette til en homogen og glatt farse, og tilsett egget. Kjør videre til egget har blandet seg godt med massen. Overfør til en bolle. 3Finkutt langbønner og gressløk og ha det i farsen, før du vender det rolig og pyntelig inn. Hvil deretter farsen i minimum tjue minutter. 4Stek fiskekakene i stekepanne på medium/høy varme med smaksnøytral olje. De skal være gyldne på begge sider.Hjemmelaget Sweet Chili-saus: 5Bland maisenna og vann og sett til sides. 6Tilsett eddik, sukker, Fish Sauce, Rød chili, hvitløk og fersk ingefær i en gryte og kok opp. Kjør det deretter glatt med en stavmikser. 7Når det er glatt tilsetter du maisenna/vann-jevningen til du når ønsket konsistensTIPSHusk å gi sausen ett oppkok også etter jevningen er tilsatt. Smak deretter til med salt eller Fish Sauce og sett sausen kaldt.Til slutt: 8Ta sausen og hell det over fiskekakene. Vend de godt inn - og pynt gjerne med koriander og vårløk!Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk FremgangsmåteFiskekaker: 1Kutt fisk i biter og kjøre det i en foodprosessor sammen med krabbe, salt, currypaste, limezest (limeskall) og ingefær. 2Kjør dette til en homogen og glatt farse, og tilsett egget. Kjør videre til egget har blandet seg godt med massen. Overfør til en bolle. 3Finkutt langbønner og gressløk og ha det i farsen, før du vender det rolig og pyntelig inn. Hvil deretter farsen i minimum tjue minutter. 4Stek fiskekakene i stekepanne på medium/høy varme med smaksnøytral olje. De skal være gyldne på begge sider.Hjemmelaget Sweet Chili-saus: 5Bland maisenna og vann og sett til sides. 6Tilsett eddik, sukker, Fish Sauce, Rød chili, hvitløk og fersk ingefær i en gryte og kok opp. Kjør det deretter glatt med en stavmikser. 7Når det er glatt tilsetter du maisenna/vann-jevningen til du når ønsket konsistensTIPSHusk å gi sausen ett oppkok også etter jevningen er tilsatt. Smak deretter til med salt eller Fish Sauce og sett sausen kaldt.Til slutt: 8Ta sausen og hell det over fiskekakene. Vend de godt inn - og pynt gjerne med koriander og vårløk!