Kokkens favorittBaskerkrabbeSunt og utrolig godt. Flambert og gratinert er baskerkrabben ypperlig som forrett eller tapas.40 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter BaskerkrabbeLukk Fremgangsmåte 1Brun løk i olje over svak varme til den er karamellisert (lys brun farge). 2Tilsett smør og grovhakkede tomater. Stek i ca. 30 sekunder til tomatene "smelter". 3Bland inn tomato fritto og fiskekraft, reduseres til du har en jevn masse. 4Tilsett krabbekjøtt, tøm på cognac og tenn på. 5Smak til med røkt paprikapulver og salt. 6Fyll massen tilbake i krabbeskjellene og gratiner med 1 ss smør på 200 grader i ca. 8 minutter.Relaterte oppskrifter 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell 5/5 80 min Middels KosStrandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille 5/5 15 min Enkel KosKokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones 40 min Middels KosFriterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili
Lukk Fremgangsmåte 1Brun løk i olje over svak varme til den er karamellisert (lys brun farge). 2Tilsett smør og grovhakkede tomater. Stek i ca. 30 sekunder til tomatene "smelter". 3Bland inn tomato fritto og fiskekraft, reduseres til du har en jevn masse. 4Tilsett krabbekjøtt, tøm på cognac og tenn på. 5Smak til med røkt paprikapulver og salt. 6Fyll massen tilbake i krabbeskjellene og gratiner med 1 ss smør på 200 grader i ca. 8 minutter.