Kokkens favorittBaskerkrabbeSunt og utrolig godt. Flambert og gratinert er baskerkrabben ypperlig som forrett eller tapas.40 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter BaskerkrabbeLukk Fremgangsmåte 1Brun løk i olje over svak varme til den er karamellisert (lys brun farge). 2Tilsett smør og grovhakkede tomater. Stek i ca. 30 sekunder til tomatene "smelter". 3Bland inn tomato fritto og fiskekraft, reduseres til du har en jevn masse. 4Tilsett krabbekjøtt, tøm på cognac og tenn på. 5Smak til med røkt paprikapulver og salt. 6Fyll massen tilbake i krabbeskjellene og gratiner med 1 ss smør på 200 grader i ca. 8 minutter.Relaterte oppskrifter 4/5 20 min Enkel KosKrabbegrateng med pasta og estragon 4/5 20 min Enkel KosKrabbe med hoisinmajones og tempuraperler 5/5 30 min Middels KosGrillet spisskål med krabbe, smørsaus og sprø potet 25 min Middels KosKrabbe med syltet sopp, grillet kålrot og kefirdressing
Lukk Fremgangsmåte 1Brun løk i olje over svak varme til den er karamellisert (lys brun farge). 2Tilsett smør og grovhakkede tomater. Stek i ca. 30 sekunder til tomatene "smelter". 3Bland inn tomato fritto og fiskekraft, reduseres til du har en jevn masse. 4Tilsett krabbekjøtt, tøm på cognac og tenn på. 5Smak til med røkt paprikapulver og salt. 6Fyll massen tilbake i krabbeskjellene og gratiner med 1 ss smør på 200 grader i ca. 8 minutter.