Kokkens favorittBaskerkrabbeSunt og utrolig godt. Flambert og gratinert er baskerkrabben ypperlig som forrett eller tapas.40 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter BaskerkrabbeLukk Fremgangsmåte 1Brun løk i olje over svak varme til den er karamellisert (lys brun farge). 2Tilsett smør og grovhakkede tomater. Stek i ca. 30 sekunder til tomatene "smelter". 3Bland inn tomato fritto og fiskekraft, reduseres til du har en jevn masse. 4Tilsett krabbekjøtt, tøm på cognac og tenn på. 5Smak til med røkt paprikapulver og salt. 6Fyll massen tilbake i krabbeskjellene og gratiner med 1 ss smør på 200 grader i ca. 8 minutter.Relaterte oppskrifter 4/5 20 min Enkel KosOnigiri med krabbe 4/5 30 min Enkel KosRekechips med Krabberøre 4/5 80 min Middels KosPasta Agnolotti fylt med Krabbe 4/5 40 min Enkel KosTostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik
Lukk Fremgangsmåte 1Brun løk i olje over svak varme til den er karamellisert (lys brun farge). 2Tilsett smør og grovhakkede tomater. Stek i ca. 30 sekunder til tomatene "smelter". 3Bland inn tomato fritto og fiskekraft, reduseres til du har en jevn masse. 4Tilsett krabbekjøtt, tøm på cognac og tenn på. 5Smak til med røkt paprikapulver og salt. 6Fyll massen tilbake i krabbeskjellene og gratiner med 1 ss smør på 200 grader i ca. 8 minutter.