Buttermilk Crab

Asiatisk inspirert helkokt krabbe i smakfull buttermilk-chili saus, serveres med kokt ris
  • 40 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Skjær hvitløk og chili i skiver
  • 2
    Smelt smøret over lav varme sammen med en spiseskje olje. Stek hvitløk, chili og karriblad et par minutter i smørblandingen til det begynner å lukte godt
  • 3
    Hell i den kondenserte melken
  • 4
    La det småkoke i noen minutter og tilsett deretter en blanding av like deler maizena og vann.
  • 5
    Kok til sausen tykner
  • 6
    Tilsett krabbene og la det koke opp
  • 7
    Smak til med salt og sukker
  • 8
    Serveres med hvit ris

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell