Crab Roll 2.0Det finnes utallige Crab Rolls - dette synes vi er den aller beste 🤘40 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Crab Roll 2.0Lukk FremgangsmåteTIPSDet går helt fint å kjøpe Milkbread (eller pølsebrød). Brødet er egentlig bare et fartøy som skal frakte den deilige krabberøra inn i munnen 🗣️🦀🚢Krabberøre: 1Kutt paprika og sylteagurk i mindre biter. 2Bland grønnsakene inn i aiolien, og sleng med den finhakkede gressløken. Smak til med salt, pepper og eventuelt sitron. 3Vend inn krabbe. 4Nyt!Japanese Milkbread: 5Kok en jevning på 90g vann, 90g, melk og 30g mel 6Ha alt av ingredienser (utenom smør) i en kjøkkenmaskin og elt i ca. 5 minutter 7Kjør inn litt-og-litt smør, mens du elter på lav hastighet. 8Hev til dobbel størrelse 9Rull i emner på rundt 50g eller lag "subs" med emnene 10Hev til dobbel størrelse igjen. 11Stek på 170g i 10-12 minutter. Japanese Milkbread skal ha bra bruning.Relaterte oppskrifter 4/5 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk FremgangsmåteTIPSDet går helt fint å kjøpe Milkbread (eller pølsebrød). Brødet er egentlig bare et fartøy som skal frakte den deilige krabberøra inn i munnen 🗣️🦀🚢Krabberøre: 1Kutt paprika og sylteagurk i mindre biter. 2Bland grønnsakene inn i aiolien, og sleng med den finhakkede gressløken. Smak til med salt, pepper og eventuelt sitron. 3Vend inn krabbe. 4Nyt!Japanese Milkbread: 5Kok en jevning på 90g vann, 90g, melk og 30g mel 6Ha alt av ingredienser (utenom smør) i en kjøkkenmaskin og elt i ca. 5 minutter 7Kjør inn litt-og-litt smør, mens du elter på lav hastighet. 8Hev til dobbel størrelse 9Rull i emner på rundt 50g eller lag "subs" med emnene 10Hev til dobbel størrelse igjen. 11Stek på 170g i 10-12 minutter. Japanese Milkbread skal ha bra bruning.