Crab Roll 2.0

Det finnes utallige Crab Rolls - dette synes vi er den aller beste 🤘
  • 40 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Det går helt fint å kjøpe Milkbread (eller pølsebrød). Brødet er egentlig bare et fartøy som skal frakte den deilige krabberøra inn i munnen 🗣️🦀🚢
  • Krabberøre:

  • 1
    Kutt paprika og sylteagurk i mindre biter.
  • 2
    Bland grønnsakene inn i aiolien, og sleng med den finhakkede gressløken. Smak til med salt, pepper og eventuelt sitron.
  • 3
    Vend inn krabbe.
  • 4
    Nyt!
  • Japanese Milkbread:

  • 5
    Kok en jevning på 90g vann, 90g, melk og 30g mel
  • 6
    Ha alt av ingredienser (utenom smør) i en kjøkkenmaskin og elt i ca. 5 minutter
  • 7
    Kjør inn litt-og-litt smør, mens du elter på lav hastighet.
  • 8
    Hev til dobbel størrelse
  • 9
    Rull i emner på rundt 50g eller lag "subs" med emnene
  • 10
    Hev til dobbel størrelse igjen.
  • 11
    Stek på 170g i 10-12 minutter. Japanese Milkbread skal ha bra bruning.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry