Crab roll - krabbe i pølsebrød

Streetfood-inspirert krabberett med friske smaker og litt snert.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Pensle briochebrødene med smør
  • 2
    Varm i ovn eller grill brødene til de får litt farge
  • 3
    Bland sammen krabbekjøtt, majones, sitron, vårløk og selleristang. Smak til med salt og pepper (ect. mer chilisaus).
  • 4
    Fyll de oppvarmede pølsebrødene med krabbeblandingen og topp med urter.
  • TIPS
    Server gjerne med potetgull, cornichorns og sitronbåter.

Relaterte oppskrifter

  • 80 min Middels Kos

    Pasta Agnolotti fylt med Krabbe

  • 0 min Enkel Kos

    Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik

  • 30 min Ingen Kos

    Omelett Arnold Bennet med Taskekrabbe

  • 60 min Middels Kos

    Potetgalette med Krabbe, Gressløkmajones og Reddik