Crab roll - krabbe i pølsebrød

Streetfood-inspirert krabberett med friske smaker og litt snert.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Pensle briochebrødene med smør
  • 2
    Varm i ovn eller grill brødene til de får litt farge
  • 3
    Bland sammen krabbekjøtt, majones, sitron, vårløk og selleristang. Smak til med salt og pepper (ect. mer chilisaus).
  • 4
    Fyll de oppvarmede pølsebrødene med krabbeblandingen og topp med urter.
  • TIPS
    Server gjerne med potetgull, cornichorns og sitronbåter.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    20 min Enkel Kos

    Onigiri med krabbe

  • 4/5
    30 min Enkel Kos

    Rekechips med Krabberøre

  • 4/5
    80 min Middels Kos

    Pasta Agnolotti fylt med Krabbe

  • 4/5
    40 min Enkel Kos

    Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik