Crab roll - krabbe i pølsebrød

Streetfood-inspirert krabberett med friske smaker og litt snert.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Pensle briochebrødene med smør
  • 2
    Varm i ovn eller grill brødene til de får litt farge
  • 3
    Bland sammen krabbekjøtt, majones, sitron, vårløk og selleristang. Smak til med salt og pepper (ect. mer chilisaus).
  • 4
    Fyll de oppvarmede pølsebrødene med krabbeblandingen og topp med urter.
  • TIPS
    Server gjerne med potetgull, cornichorns og sitronbåter.

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry