Djevelegg med krabbe og chili

Friske djevelegg med krabbe som passer både til helgekos og fest.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok eggene og del de hardkokte eggene i to og skrap ut plommen.
  • 2
    Bland majones, krabbe og chilisaus.
  • 3
    Smak til med salt.
  • 4
    Ha massen over i en sprøytepose og fyll eggene og pynt med karse.
  • 5
    Ha gjerne tørre rugsmuler på serveringsfatet for å få litt sprø tekstur.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell

  • 5/5
    80 min Middels Kos

    Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille

  • 5/5
    15 min Enkel Kos

    Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones

  • 40 min Middels Kos

    Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili