Fried rice med krabbe!

Laget du litt mye ris i går? Da har vi en strålende idé!
  • 20 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Her kan du bruke flere ting som ligger i grønnsaksskuffen. Dette er en perfekt rett å bruke opp rester på!
  • 1
    Pisk sammen egget, og stek på høy varme, i nøytral olje til eggerøre. Ta ut og sett til siden
  • 2
    Tilsett mer olje og stek gulrot, purreløk, sjalottløk på høy varme under konstant omrøring. Når det har fått farge, legg i bollen sammen med egget.
  • 3
    Tilsett mer olje og stek ris på høy varme under konstant omrøring
  • 4
    Når risen har fått farge og blitt litt "crispy" enkelte plasser, tilsett egg og grønnsaker du har i bollen og stek videre til alt er godt blandet sammen
  • 5
    Tilsett soya- og østersaus, chili og koriander og bland sammen
  • 6
    Vend inn krabbe helt til slutt og smak til med lime og eventuelt mer soyasaus
  • 7
    Server og nyt!

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Sunn

    Rugbrød med selleri-remulade og taskekrabbe

  • 5/5
    35 min Enkel Sunn

    ´Chopped Salad´ med krabbe

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus