Her kan du bruke flere ting som ligger i grønnsaksskuffen. Dette er en perfekt rett å bruke opp rester på!
1
Pisk sammen egget, og stek på høy varme, i nøytral olje til eggerøre. Ta ut og sett til siden
2
Tilsett mer olje og stek gulrot, purreløk, sjalottløk på høy varme under konstant omrøring. Når det har fått farge, legg i bollen sammen med egget.
3
Tilsett mer olje og stek ris på høy varme under konstant omrøring
4
Når risen har fått farge og blitt litt "crispy" enkelte plasser, tilsett egg og grønnsaker du har i bollen og stek videre til alt er godt blandet sammen
5
Tilsett soya- og østersaus, chili og koriander og bland sammen
6
Vend inn krabbe helt til slutt og smak til med lime og eventuelt mer soyasaus
7
Server og nyt!
Relaterte oppskrifter
20 min
Enkel
Sunn
Rugbrød med selleri-remulade og taskekrabbe
5/5
35 min
Enkel
Sunn
´Chopped Salad´ med krabbe
15 min
Middels
Sunn
Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing
5/5
40 min
Enkel
Sunn
Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus