Hvitvinsdampede krabbeklør med persille, chili og sjalottløk

Ypperlig krabbemåltid for helg, fest eller når du bare ønsker deg noe godt.
  • 15 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Hvitvinsdampede krabbeklør med persille, chili og sjalottløk:

  • 1
    Fres løk, chili og hvitløk i litt olje til det blir blankt.
  • 2
    Tilsett hvitvin og fløte. La det redusere i ca. 2 minutter.
  • 3
    Knus/knekk opp litt av skallet til krabbeklørne og ha krabbeklørne i kjelen og sett på lokk.
  • 4
    Damp det hele i 2-3 minutter (til klørne er gjennomvarme).
  • 5
    Vend inn persille helt til slutt og server.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 30 min Enkel Sunn

    Rispilaff med krabbe, persille og løk

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Bakt potet med krabbe, kryddersmør og gressløk

  • 5/5
    25 min Enkel Sunn

    Byggrynsalat med krabbe, granateple og fetaost