Hvitvinsdampede krabbeklør med persille, chili og sjalottløkYpperlig krabbemåltid for helg, fest eller når du bare ønsker deg noe godt.15 minEnkelSunn Forsiden Oppskrifter Hvitvinsdampede krabbeklør med persille, chili og sjalottløkLukk FremgangsmåteHvitvinsdampede krabbeklør med persille, chili og sjalottløk: 1Fres løk, chili og hvitløk i litt olje til det blir blankt. 2Tilsett hvitvin og fløte. La det redusere i ca. 2 minutter. 3Knus/knekk opp litt av skallet til krabbeklørne og ha krabbeklørne i kjelen og sett på lokk. 4Damp det hele i 2-3 minutter (til klørne er gjennomvarme). 5Vend inn persille helt til slutt og server.Relaterte oppskrifter 15 min Middels Sunn Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing 5/5 40 min Enkel SunnMyke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus 4/5 50 min Enkel SunnChilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris 4/5 20 min Middels SunnSpicy Crab Fried Rice
Lukk FremgangsmåteHvitvinsdampede krabbeklør med persille, chili og sjalottløk: 1Fres løk, chili og hvitløk i litt olje til det blir blankt. 2Tilsett hvitvin og fløte. La det redusere i ca. 2 minutter. 3Knus/knekk opp litt av skallet til krabbeklørne og ha krabbeklørne i kjelen og sett på lokk. 4Damp det hele i 2-3 minutter (til klørne er gjennomvarme). 5Vend inn persille helt til slutt og server.