Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majonesEn perfekt liten starter som nesten ikke tar noe tid å lage. Perfekt til forrett eller et lite tygg.15 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majonesLukk Fremgangsmåte 1Kok krabbeklør og fjern det meste av skall 2Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones 3Vend hele krabbeklør i majonesen 4Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saftTIPSBruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk Fremgangsmåte 1Kok krabbeklør og fjern det meste av skall 2Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones 3Vend hele krabbeklør i majonesen 4Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saftTIPSBruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.