Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones

En perfekt liten starter som nesten ikke tar noe tid å lage. Perfekt til forrett eller et lite tygg.
  • 15 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok krabbeklør og fjern det meste av skall
  • 2
    Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones
  • 3
    Vend hele krabbeklør i majonesen
  • 4
    Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saft
  • TIPS
    Bruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell

  • 5/5
    80 min Middels Kos

    Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille

  • 40 min Middels Kos

    Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Gyoza fylt med krabbe, Shitake & XO-saus