Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majonesEn perfekt liten starter som nesten ikke tar noe tid å lage. Perfekt til forrett eller et lite tygg.15 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majonesLukk Fremgangsmåte 1Kok krabbeklør og fjern det meste av skall 2Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones 3Vend hele krabbeklør i majonesen 4Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saftTIPSBruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.Relaterte oppskrifter 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell 5/5 80 min Middels KosStrandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille 40 min Middels KosFriterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili 5/5 50 min Middels KosGyoza fylt med krabbe, Shitake & XO-saus
Lukk Fremgangsmåte 1Kok krabbeklør og fjern det meste av skall 2Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones 3Vend hele krabbeklør i majonesen 4Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saftTIPSBruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.