Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majonesEn perfekt liten starter som nesten ikke tar noe tid å lage. Perfekt til forrett eller et lite tygg.15 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majonesLukk Fremgangsmåte 1Kok krabbeklør og fjern det meste av skall 2Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones 3Vend hele krabbeklør i majonesen 4Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saftTIPSBruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.Relaterte oppskrifter 30 min Middels KosRisotto med krabbe og avokadokrem! 25 min Middels KosRisotto al Salto med krabbe og Gremolata 25 min Enkel KosPasta med rød pesto & krabbe 0 min Middels KosPokèbowl med krabbe
Lukk Fremgangsmåte 1Kok krabbeklør og fjern det meste av skall 2Bland alle ingredienser og kjør opp med stavmikser til du har en fyldig majones 3Vend hele krabbeklør i majonesen 4Dander med fersk Koriander, Jalapeño i tynne skiver og press over litt Lime-saftTIPSBruk selvsagt så mye majones du ønsker på hver klo. Denne oppskriften gir omtrent en desiliter majones.