Malaysisk chilikrabbeDenne passer både som tapas eller en del av krabbelaget.30 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Malaysisk chilikrabbeLukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.Relaterte oppskrifter 4/5 20 min Enkel KosOnigiri med krabbe 4/5 30 min Enkel KosRekechips med Krabberøre 4/5 80 min Middels KosPasta Agnolotti fylt med Krabbe 4/5 40 min Enkel KosTostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik
Lukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.