Malaysisk chilikrabbeDenne passer både som tapas eller en del av krabbelaget.30 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Malaysisk chilikrabbeLukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.Relaterte oppskrifter 30 min Middels KosWonton med svin og krabbe. Og Nouc Cham (dippesaus) 5/5 20 min Enkel KosPotetvaffel med pisket rømme, pepperot og krabbe 30 min Middels KosRisotto med krabbe og avokadokrem! 25 min Middels KosRisotto al Salto med krabbe og Gremolata
Lukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.