Malaysisk chilikrabbeDenne passer både som tapas eller en del av krabbelaget.30 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Malaysisk chilikrabbeLukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.