Malaysisk chilikrabbeDenne passer både som tapas eller en del av krabbelaget.30 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Malaysisk chilikrabbeLukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.Relaterte oppskrifter 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell 5/5 80 min Middels KosStrandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille 5/5 15 min Enkel KosKokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones 40 min Middels KosFriterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili
Lukk Fremgangsmåte 1Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen. 2Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder. 3Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt. 4Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.