Krabbeoppskrift, malaysisk chilikrabbe

Malaysisk chilikrabbe

Denne passer både som tapas eller en del av krabbelaget.
  • 30 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Start med å lage en paste av chili, ingefær og hvitløk i en morter eller blender. Når du har en glatt fin paste, tilsettes misoen.
  • 2
    Varm oljen i en wok eller stekepanne og stek pasten i 30 sekunder.
  • 3
    Tilsett deretter tamarindjuice, sukker og vann. Smak til med salt.
  • 4
    Ha i de knuste krabbeklørene og kok til disse er varme. Server.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell

  • 5/5
    80 min Middels Kos

    Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille

  • 5/5
    15 min Enkel Kos

    Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones

  • 40 min Middels Kos

    Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili