Miang Kham med krabbe

Miang Kham er en Sør-asiatisk matbit som direkte kan oversettes til "Et tygg pakket i Wrap".
  • 30 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Dressing:

  • 1
    Kutt ingefær i strimler og bland med olje, chili og palmesukker. Varm deretter opp i ovnen til ingefæren er myk, og palmesukkeret oppløst. (140 grader i 20min i stekeovnen skal duge).
  • 2
    Bland resterende ingredienser i dressingen og kjør det til en flytende masse med stavmikser.
  • Øvrige ingredienser:

  • 3
    Rens krabbekjøtt og vend det sammen med dressingen.
  • 4
    Anrett på et blad av hjertesalat og dryss kokosmasse og peanøtter over krabbemiksen.
  • 5
    Nyt i sommersola, gjerne som et "tygg" i forkant av middagen!

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    25 min Enkel Sunn

    Bulgur-salat med Krabbe

  • 5/5
    15 min Enkel Sunn

    Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

  • 4/5
    40 min Enkel Sunn

    Krabbe Mac`n Cheese

  • 60 min Enkel Sunn

    Krabbemaki