Onigiri med krabbe

Onigiri er trekantformede risballer - oftes servert med sjømat som base. Kompisen vår Kristoffer, mannen bak @krisslovesfood har laget en variant med spicy krabbe og. den. er. helt. sykt. digg! 🦀🌶
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok risen etter henvisning på pakken og bland inn salt til slutt. La risen avkjøle 5-10 minutter.
  • 2
    Ha fyllet fra krabbeskjellet i en bolle og bland inn majones, Sriracha og finhakket vårløk.
  • 3
    Del risen i 5-8 deler og form hver del til en rund ball. Press flat med en liten grop i midten. Tilsett 1 spiseskje av krabbefyllet. Pakk risen rundt fyllet og form til en trekant.
  • 4
    Dryss over sesamfrø og pakk inn risen med nori. Server med soyasaus.
  • TIPS
    Det er valgfritt å forme onigirien til en trekant. Går helt fint å servere den rund.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    30 min Enkel Kos

    Rekechips med Krabberøre

  • 4/5
    80 min Middels Kos

    Pasta Agnolotti fylt med Krabbe

  • 4/5
    40 min Enkel Kos

    Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik

  • 4/5
    30 min Middels Kos

    Omelett Arnold Bennet med Taskekrabbe