Papaya-og pomelosalat med krabbe

Asiatiask-inspirert krabberett som tar deg til sydligere strøk.
  • 40 min
  • Middels
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen i en morter og mos dette sammen.
  • 2
    Bank og rens krabbeklørne, fjern alt av skall. Sett det rensede krabbekjøttet til side.
  • 3
    Skrell og riv papaya på et rivjern eller kutt den i tynne strimler.
  • 4
    Rens pomeloen fri for skillevegger sånn at du kun sitter igjen med kjøttet. Riv opp i mindre biter.
  • 5
    Kutt sjalottløk i skiver og bland med den kuttede papayaen, pomeloen og krabbekjøttet.
  • 6
    Vend inn dressingen og anrett i skåler.
  • 7
    Topp salaten med grovhakkede peanøtter og sprøstekt sjalottløk rett før servering.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    15 min Enkel Sunn

    Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

  • 4/5
    40 min Enkel Sunn

    Krabbe Mac`n Cheese

  • 60 min Enkel Sunn

    Krabbemaki

  • 30 min Enkel Sunn

    Hel kokt krabbe med dip