Puffet rekechips med krabbedipEn herlig dip med krabbe og rekechips.25 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Puffet rekechips med krabbedipLukk Fremgangsmåte 1Friter rekechipsen i nøytral olje (solsikke- eller rapsolje) på 170 grader. Da vil de bli sprø og luftige.TIPSHa gjerne litt salt og chilipulver for mer smak. 2Pisk yoghurt og rømme luftig i en bolle med en visp. 3Vend inn krabbekjøtt og sitronskall. 4Smak til med salt. 5Hell over i en bolle og topp med gressløk og revet pepperrot.Relaterte oppskrifter 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell 5/5 80 min Middels KosStrandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille 5/5 15 min Enkel KosKokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones 40 min Middels KosFriterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili
Lukk Fremgangsmåte 1Friter rekechipsen i nøytral olje (solsikke- eller rapsolje) på 170 grader. Da vil de bli sprø og luftige.TIPSHa gjerne litt salt og chilipulver for mer smak. 2Pisk yoghurt og rømme luftig i en bolle med en visp. 3Vend inn krabbekjøtt og sitronskall. 4Smak til med salt. 5Hell over i en bolle og topp med gressløk og revet pepperrot.