Puffet rekechips med krabbedipEn herlig dip med krabbe og rekechips.25 minEnkelKos Forsiden Oppskrifter Puffet rekechips med krabbedipLukk Fremgangsmåte 1Friter rekechipsen i nøytral olje (solsikke- eller rapsolje) på 170 grader. Da vil de bli sprø og luftige.TIPSHa gjerne litt salt og chilipulver for mer smak. 2Pisk yoghurt og rømme luftig i en bolle med en visp. 3Vend inn krabbekjøtt og sitronskall. 4Smak til med salt. 5Hell over i en bolle og topp med gressløk og revet pepperrot.Relaterte oppskrifter 4/5 20 min Enkel KosOnigiri med krabbe 4/5 30 min Enkel KosRekechips med Krabberøre 4/5 80 min Middels KosPasta Agnolotti fylt med Krabbe 4/5 40 min Enkel KosTostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik
Lukk Fremgangsmåte 1Friter rekechipsen i nøytral olje (solsikke- eller rapsolje) på 170 grader. Da vil de bli sprø og luftige.TIPSHa gjerne litt salt og chilipulver for mer smak. 2Pisk yoghurt og rømme luftig i en bolle med en visp. 3Vend inn krabbekjøtt og sitronskall. 4Smak til med salt. 5Hell over i en bolle og topp med gressløk og revet pepperrot.