Puffet rekechips med krabbedip

En herlig dip med krabbe og rekechips.
  • 25 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Friter rekechipsen i nøytral olje (solsikke- eller rapsolje) på 170 grader. Da vil de bli sprø og luftige.
  • TIPS
    Ha gjerne litt salt og chilipulver for mer smak.
  • 2
    Pisk yoghurt og rømme luftig i en bolle med en visp.
  • 3
    Vend inn krabbekjøtt og sitronskall.
  • 4
    Smak til med salt.
  • 5
    Hell over i en bolle og topp med gressløk og revet pepperrot.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell

  • 5/5
    80 min Middels Kos

    Strandkrabbe Bouillabaisse med Krabbeklør, Fennikel og Rouille

  • 5/5
    15 min Enkel Kos

    Kokte krabbeklør glasert i hissig Jalapeño-majones

  • 40 min Middels Kos

    Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili