Krabbe med syltet sopp, grillet kålrot og kefirdressing

En nydelig rett med krabbe, passer til lunsj eller som forrett.
  • 25 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Syltet og grillet kålrot:

  • 1
    Skjær bort skallet fra kålroten og stykk den i mindre biter.
  • 2
    Skjær så tynne skiver ved hjelp av en mandolin. Ca. 2 mm tynne.
  • 3
    Grill skivene på den ene siden.
  • 4
    Bruk samme syltelake til å sylte soppen.
  • Kefirdressing:

  • 5
    Bland Kefir og rømme i en bolle.
  • 6
    Tilsett revet pepperrot og revet skal fra 1 sitron.
  • 7
    Smak til med litt salt og sitronsaft.
  • Anretning:

  • 8
    Bland krabbekjøtt og finkuttet rødløk.
  • 9
    Anrett sopp og grillet kålrotskiver rundt krabben. Ha en rå eggeplomme i midten av krabben.
  • 10
    Dryss over litt cayennepepper.
  • 11
    Ha på kefirdressing til slutt.

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry