Sprø won-ton tacos med krabbe

En asiatisk vri på tacoen. Won-ton tacos med krabbe og herlig chilimajones.
  • 40 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Varm oljen til 180 grader. Friter won-ton arkene etappevis, og la de renne av seg på et kjøkkenpapir. Gjerne krydre de friterte arkene med f.eks salt og pepper.
  • 2
    Rens pomeloen fri for skillevegger sånn at du kun sitter igjen med kjøttet. Riv opp i mindre biter.
  • 3
    Klipp opp nori-bladene i ca. 9x5 cm.
  • 4
    Fyll de friterte won-ton arkene med nori, krabbekjøtt og topp de med pomelo og chilimajones.
  • Chilimajones:

  • 5
    Ha alle ingrediense i et høyt stykke glass/beholder, de vil naturlig legge seg litt lagvis, men slik skal de være.
  • 6
    Sett stavmikseren i bunnen på glasset, miks til det begynner å tykne, løft stavmikseren rolig opp mot overflaten. På 20 sekunder har du laget majones.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    45 min Middels Kos

    Helkrabbe med cajunsmørsaus og mais

  • 5/5
    20 min Enkel Kos

    Crab roll - krabbe i pølsebrød

  • 2/5
    30 min Enkel Kos

    Kreolsk pasta med krabbe

  • 45 min Middels Kos

    Krispy potet med krabbe og valnøttdressing