Krabbe til fredagskvelden

Fredagskvelden innbyr til kos, enten om du skal få med deg gullrekka, ligge på sofaen med en god bok eller sluke serier på Netflix.

Av og til er det greit med et avbrekk fra tacos eller pizza, og kose seg med noen andre smaker. Og det behøver verken å være vanskelig eller tidkrevende.

Her har vi samlet noen gode retter som gir en ekstra god inngang på helga.

Krabbefritters med ketchup

Krabbefritters er nesten som nuggets. Dette er herlig fingermat som kan serveres med ketchup eller andre dipper, etter eget ønske. Sørg for å lage nok, for disse kan forsvinne fort.

Puffet rekechips med krabbedip

Bytt ut potetgullet med denne deilige varianten. Rekechips fås i asiatiske forretninger og er enkelt å fritere. Youghurt og seterrømme utgjør basisen i dippen, som tilsettes krabbekjøtt, sitron, gressløk og pepperrot. En digg og frisk snack.

Djevelegg med krabbe og chili

Egg er kanskje ikke det du forbinder med fredagskosen, men disse vil forandre meningen din om det. Med kort tilberedningstid og få ingredienser er det ingenting som står i veien for å teste ut denne. Chili og karse gjør denne snack-retten skikkelig smakfull.

Steambun med krabbe og karrimajones

Nydelige asiatiske smaker forenes i denne friske varianten med krabbe, karrimajones, sitron og koriander. Steambuns funker både som forrett, middag og festmat.

Sprø vårruller med krabbe, sweet chilisaus og papayasalat

Her får du en klassiker med krabbe. Vårruller med søt chilisaus tar deg ca. 45 minutter å tilberede, men er absolutt verdt tiden. For å piffe opp retten kan du lage en frisk papayasalat som tilbehør.