Krabbe til selskapet

Ingenting er som å invitere til god mat og drikke, med venner og familie. Enten du liker å imponere eller ønsker å servere noe nytt, vil spennende oppskrifter med krabbe gi gjestene en ordentlig god matopplevelse.

Krabbe er svært anvendelig, noe som gjør det mulig det å lage utsøkte og smaksrike retter, uten at du behøver å være en mesterkokk. Med gode ingredienser er du rustet til å overraske gjestene med herlige krabberetter, som de fort kan be om oppskriften til.

Vi har samlet noen oppskrifter som egner seg godt til et godt selskap, enten du er på jakt etter forretter eller hovedretter.

Krabbe med hoisinmajones og tempuraperler

Ikke bare er denne retten veldig god, den er også enkel å lage og ser fantastisk ut. Tempuramikser får du kjøpt i de fleste asiatiske forretninger og velassorterte butikker. Denne retten er perfekt som forrett.

Krabbesufflè

Skal du virkelig imponere, er suffle en av veiene å gå. Denne suffleen smaker fortreffelig og serveres med stekt brød med meierismør til. Er du godt vant på kjøkkenet er dette en rett som det kun tar deg 25 minutter å tilberede.

Krabbequiche

Hva med en quiche, eller terte, som forrett? Denne herlige krabbequichen har middels vanskelighetsgrad, men maks smaksopplevelse. Sammen med en liten salat vil du få en god start på middagen.

Skalldyrsuppe med krabbe

Dette er en smaksbombe av en skalldyrsuppe. Med hjemmelagde krutonger og toppet med kjørvel, har du en herlig forrett.

Krabbe & jordskokk

Krabbe og jordskokk er en smakfull kombinasjon som imponerer de fleste. Med klassisk hollandaisesaus og ferske urter kan du enkelt diske opp med en samtalevinner under middagen. Denne smaksrike retten egner seg godt som forrett.

Krabbesalat på ertepannacotta

Pannacotta er ypperlig som forrett. Dijonsennep, kålrot og stjerneanis, sammen med krabbeklo-kjøtt, pirrer smaksløkene akkurat som en god forrett skal.