Krabbemaki

Enkle gunkan maki med krabbe. Ypperlig til selskap, som forrett eller kveldskos.
  • 60 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Risen vi bruker til sushi er rundkornet og klebrig. Denne tilberedes med best resultat i en riskoker, men kan også kokes i kjele. Med hurtigris går tilberedingstiden kraftig ned.
  • 1
    Kok opp riseddik, salt og sukker til alt løses opp. Kjøl av. Når risen er ferdig kokt tilsettes 160g av riseddiken, vend godt sammen.
  • 2
    Bland krabbekjøtt, mango og smak til med chilimajones.
  • 3
    Klipp noribladene til cirka 3,5 cm brede remser.
  • 4
    Topp gunkaene med krabbe og mangoblandingen.
  • 5
    Server med soyasaus, syltet ingefæe og wasabi.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    15 min Enkel Sunn

    Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

  • 4/5
    40 min Enkel Sunn

    Krabbe Mac`n Cheese

  • 40 min Middels Sunn

    Papaya-og pomelosalat med krabbe

  • 30 min Enkel Sunn

    Hel kokt krabbe med dip