Her er det mye du kan kjøpe ferdig - og det er mye du kan bytte ut, om du vil det. Dette er allikevel en gjennomtenkt og bra kombinasjon av elementer
Rismarinade:
1
Kok opp riseddik slik at sukker og salt løses opp, kjøles så ned.
Sushiris:
2
Vei opp ris og ha risen i en sil og plasser i kaldt vann. Rør litt i risen, slik at stivelse og urenheter skilles ut i vannet. Gjenta prosessen med rent vann. Skyll og sil vekk vannet.
3
Ha ris og vann i en riskoker eller en kasserolle. Når risen er ferdig kokt, tilsettes 170 g av rismarinaden. Vend inn og la den hvile.
Søtpotetpuré:
4
Pakk søtpotet i aluminiumsfolie, bak på 200 grader varmluft i ca. 40 minutter( tiden avhenger at størrelsen på poteten)
5
La de hvile på benken i ca. 20 minutter før du river av skallet på poteten og har innholdet i en skål/bolle
6
Tilsett lime, tabasco og salt
7
Kjør med stavmikser til glatt
Rødkål med sesam:
8
Snitt kålen så tynt og fint du klarer
9
Ha kålen i en bolle og tilsett lime, salt, sukker og sesamfrø
10
Dekk kålen med lokk eller plastfilm, la ligge i minimum 40 minutter
11
Hel bort væske som har sluppet kålen.
Sett sammen:
12
Sett sammen alt. Start med å ha sushiris i en bolle. Pynt deretter med Wakame, Wasabinøtter, Rødkål med sesam og lime, Chilimajones, Mango og Søtpotetkrem
13
Nyt!
Relaterte oppskrifter
30 min
Middels
Kos
Wonton med svin og krabbe. Og Nouc Cham (dippesaus)