Finhakk tomat og hvitløk og rens krabbekjøtt (om du ikke kjøper ferdig renset)
2
Bland majones, krabbe, tomat og hvitløk i en bolle, og smak til med chiliflakes, lime-saft, salt og pepper.
3
Sett kaldt
Fritere Rekechips:
4
Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele. Den skal holde mellom 160-180 grader.
TIPS
Du kan også bruke en Airfryer - om du er en av de som har fått tak i en slik en. Fritér dem da 2 minutter på hundre grader.
5
Legg én og én rekechips opp i gryta, for å bevare varmen og for å sørge for at det er plass til at de blåser seg opp. (De dobler seg nesten i størrelse).
6
Når de er ferdige lar du de renne seg av på et kjøkkenpapir
Montering:
7
Legg en god skje med krabbeøre i rekechipsen - og pynt med tynne skiver reddik og koriander.
TIPS
Server gjerne som en velkomst eller et "tygg". Våre venner i Frankrike kaller det en "amuse-bouche" - og kan direkte oversettes til "Munn-glede". Vi kan skrive under på at denne retten gir oss glede i munnen!