Rekechips med Krabberøre

Rekechipis er digg, krabbe er digg og dette "tygget" fra vår venn Kjersti (@minmatgladeverden) er skikkelig digg! 🦀
  • 30 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabberøre:

  • 1
    Finhakk tomat og hvitløk og rens krabbekjøtt (om du ikke kjøper ferdig renset)
  • 2
    Bland majones, krabbe, tomat og hvitløk i en bolle, og smak til med chiliflakes, lime-saft, salt og pepper.
  • 3
    Sett kaldt
  • Fritere Rekechips:

  • 4
    Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele. Den skal holde mellom 160-180 grader.
  • TIPS
    Du kan også bruke en Airfryer - om du er en av de som har fått tak i en slik en. Fritér dem da 2 minutter på hundre grader.
  • 5
    Legg én og én rekechips opp i gryta, for å bevare varmen og for å sørge for at det er plass til at de blåser seg opp. (De dobler seg nesten i størrelse).
  • 6
    Når de er ferdige lar du de renne seg av på et kjøkkenpapir
  • Montering:

  • 7
    Legg en god skje med krabbeøre i rekechipsen - og pynt med tynne skiver reddik og koriander.
  • TIPS
    Server gjerne som en velkomst eller et "tygg". Våre venner i Frankrike kaller det en "amuse-bouche" - og kan direkte oversettes til "Munn-glede". Vi kan skrive under på at denne retten gir oss glede i munnen!

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry